Over S. van Holstein

Over S. van Holstein Transport

 

S. van Holstein Transport is sinds 1999 een dynamisch en groeiend transportbe- drijf. Transport en logistiek zijn nauw aan elkaar verbonden. Dat beseffen wij ons terdege. Doordat de meeste wagens zijn uitgerust met kraan en het wagenpark uit verschillende maten trailers bestaat, is er nauwelijks iets te noemen wat we niet kunnen vervoeren. Vandaar dat we goed in kunnen springen op de wensen van u als klant.

 

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit kassenbouw- en kassensloopbedrij- ven, bouwbedrijven, telecombedrijven en uitvoerders van aardwarmte projecten. Ook transporteren wij veel zware machines door heel Europa. En inmiddels zijn wij ook bij particulieren bekend. Dus of het nu gaat om het vervoer van kasspan- ten, werktuigen, containers óf het hijsen van een plezierboot, met S. van Holstein Transport maakt u een uitstekende keus.

 

Ook voor uitzonderlijk transport kunt u een beroep op ons doen. Indien gewenst zorgen wij voor begeleiding en de juiste vergunningen. Overmaatse lengtes, breedtes en hoogtes vormen voor ons niet snel obstakel.

S. van Holstein Containerverhuur is gevestigd in gemeente Westland en is een groeiende onderneming in de Regio. Bij S. van Holstein Containerverhuur kunt u terecht voor de huur en koop van containers in diverse afmetingen, te weten 8FT, 10FT en 20FT. Onze verhuiscontainers, zeecontainers, opslagcontainers, zijdeur- containers en schaftketen met verwarming en krachtstroom kunnen, dankzij onze vrachtwagens met kraan, worden geleverd door heel Nederland. Ook voor tijdelijke opslag van uw goederen verhuren wij ruimte op ons omheind terrein.

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar om u te woord te staan.

 

Telefoon: 0174-281872
Email: planning@svanholsteintransport.nl