Contact
Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

S. van Holstein Transport
Vlotlaan 320
2681TV Monster

Tel: 0174-281872
E-mail: sander@svanholsteintransport.nl

Historie

 

Dat de naam "van Holstein" onlosmakelijk verbonden is met transport, mag in het Westland en omstreken inmiddels algemeen bekend zijn. Sander is de derde in deze generatie. In 1918 begon zijn opa een transportbedrijf. Zonen Aad en Jan zette deze traditie voort. Jan nam het bedrijf over en Aad ging voor zichzelf verder in 1972. Hij vervoerde met zijn Daf voornamelijk kassenbouwmaterialen.

 

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en op zijn tweeëntwintigste besluit Sander het te gaan proberen. Hij neemt van zijn vader een oranje MAN Diesel over en gaat de pad op. In de kantine prijkt nog steeds een foto van zijn eerste wagen aan de wand. In het begin vervoert Sander voornamelijk spullen voor vader Aad. Maar gaande weg krijgt hij er klanten voor zichzelf bij. Bouwbedrijf van Leent was de eerste.

 

Als op een dag zijn geliefde wagen gestolen wordt,  besluit Sander een Scania te kopen. Om zich enigszins te onderscheiden, wordt deze zwart van kleur. Samen met de tien meter lange trailer vervoert hij van alles het hele land door. Al snel blijkt dat deze trailer in een aantal gevallen te kort is. Om een zo volledig mogelijk pakket aan te kunnen bieden, moet je beschikken over meerdere trailers. Machines worden groter, kasspanten worden langer noem maar op. Zo werden er een trailer van 13 meter 60 en een semi-dieplader bijgekocht. De eerste jaren heeft Sander in zijn eentje gereden.. Wegens de toenemende vraag is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot zeven vrachtwagens, verscheidene trailers en diepladers en zes man personeel.